zondag 25 januari 2015

(P)update week 5

Another update, the puppies are doing great, they've been outside for the first time this week.
and they absolutely adore gras. They like to run around in it and when they get the change all their duties are being done outside instead of indoors!!!
All pups are around the 3 kilo now, and also Lucky grows very nicely, in just 1 or 2 days we think he will also be 3 kilo. We also tried to showstack them on the groomingtable, it was big fun, some of them where too sleepy to know what was going on, and some of them made such big jumps that is was way to scary to lett them stand loose on the table, that explains why some stand beautifully on the table and some a little less. In time it will develope no problem.

Alweer een update, de puppy's doen het nogsteeds super, deze week zijn ze ook voor het eerst buiten geweest. Ze vinden het gras fantastisch. Ze lopen en rennen er lekker in en als ze de kans krijgen doen ze het liefste hun behoefte ook al buiten inplaats van binnen.
Alle puppen zijn nu ook al rond de 3 kilo, zelfs Lucky groeit als kool, met 1 of 2 dagen zal hij de 3 kilo grens ook wel voorbij gaan.
Deze week hebben we ook geprobeerd de pups in showstack op de trimtafel neer te zetten. Dat was enorm leuk, sommige waren zo slaperig dat ze niet door hadden dat ze op tafel stonden, en sommige vonden het zo leuk en sprongen zo in de rondte dat we ze niet los konden laten omdat ze er misschien af zouden kunnen vallen. Dat verklaart ook waarom sommige foto's beter zijn dan de andere. Maar met een tijdje komt dat vanzelf.

Bella Donna sleepy showstackWe love Anna!!!!

Charro/Jagger also a little sleepy and hungry, so nice stack

Lucky was nicely standing but more playfull

Mason was playing and making bows etc, his best picture

Niamh, a little tornado on table, I good absolutely not lett her stand loose

Star, a bit sleepy, but standing pretty

Geen opmerkingen:

Een reactie posten