zondag 11 augustus 2019

Nederlandse Pupdate week 5,5

Wat een avondturen. Week 5 is meestal het begin van een angstfase bij alle pups. Gelukkig is het bij alleen schrik reacties gebleven en zijn we daar nu overheen. Prachtig te zien dat het lichaam allemaal van die functies heeft.

We hebben regelmatig nieuwe items die we aan de pups presenteren en ze vinden alles interessant. Voer is nu niet meer geweekte brokjes maar enkel de brokjes en mama Emmy bemoeit zich er steeds minder mee. Al is ze wel heel lief en zacht en wilde ook haar pupjes graag een stukje van haar kippennek geven, wat wij dan weer minder vonden.












Spelen in de woonkamer wordt nu ook steeds leuker dan in de ren, en af en toe krijgen we het al voor elkaar dat poepjes en plasjes buiten worden gedaan!!!!
Ook is er dit weekend gras geintroduceerd. Wat een leuk materiaal is dat. Het waaide een storm en dan ook nog een dikke tracktor door het weiland. Het was een hele belevenis maar wat vonden ze het mooi.

Voor 1 of 2 reuen zoeken we nog een huisje.
Bij interesse stuur een mailtje (bellen mag ook, maar we zijn vaak veel bezig met de honden, dus is mailen vaak makkelijker)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten